banner2779
banner2752
banner2750

Kağıtsporlu izciler, dedelerinin izinde
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu İzciler 30 Ağustos Zafer Bayramında da Kurtuluş savaşı şehitlerimizi unutmadı. Milli mücadeledeki en etkin cephelerden olan ve Kocaeli'nin kurtuluşunda da  önemli bir yere sahip olan  Servetiye cephe ve şehitliklerini ziyaret eden Kağıtsporlu İzciler, şehitler için dua etti. İstiklal savaşından kalan tarihi eserlerin içerisinde sergilendiği Servetiye müzesini gezen izciler, tarihi evrakları dikkatle inceleyip yakından görme fırsatını buldular.

EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ

İzci liderleri, Servetiye cephesinde yaşananlar hakkında izcileri bilgilendirirken, mavi beyazlı izciler daha sonra Zafer yürüyüşü adı altında Servetiye köyünden, Menekşe Yaylasına 8 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mili bilinci aşılama adına yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor branş sorumlusu Ömer Bahadır Özyılmaz, “Bu önemli günde izcilerimize milli bilincimizi aşılamak istedik. İzcilerimizle bu tür faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Şehit dedelerimizin hatırasına sahip çıkacağız. Bu güzel vatan için şehit düşen, binlerce kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751