KAĞITSPORLU İZCİLER YAZA HAZIR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bünyesinde faaliyet gösteren Sancak izci ünitesi Kartepe Pazarçayır İzcilik tesisinde İstanbul’un Fethi temalı hafta sonu kampı gerçekleştirdi. Kampa Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor eğitimci liderlerinden Ertan Silan, Zeynep Silen ve Mustafa Özkar’ın yanı sıra 60 sporcu katıldı.

Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kampa katılan izciler bisiklet eğitimi alıp zorlu dağ yollarında bisiklet sürmenin yanı sıra ata sporları arasında yer alan okçuluk, çadır kurma, izci marşları, doğada hayatta kalma teknikleri, Hike ve Gece yürüyüşü,  düğümler eğitimi aldılar. Slackline (Denge Sporu) eğitimi alan izciler. Eğitimin ardından denge ipi uzerinde yürüyerek bu konuda da iddialı olduklarını gösterdiler.

Fetih Marşını Okudular

Kamp ateşi programında izciler İstanbul’un Fethi temalı skeçler sergilediler.  İzcilerden oluşan koro şiirler okuyarak, Mehter Marşları ve Fetih Marşını hepbir ağızdan seslendirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817