KAĞITSPORLU KARATECİLERDEN 4 DERECE

 

 

Türkiye Karate Federasyonu’nun ulusal seviyedeki en büyük organizasyonu olan Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası, 9-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde düzenlendi. İlimizden şampiyonaya 17 kişilik kafile ile katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü karatecileri toplamda 4 derece yaparak şampiyonayı noktaladı. Veteranlar müsabakaları ile başlayan şampiyonanın kapanış gününde yapılan final mücadeleleri, nefesleri kesti.

 

CANLI YAYINLANDI

Çerkezköy 29 Ekim Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonanın ilk gününde kadınlar ferdi kata ile ferdi kumite 50, 55, 61, 68 ve +68 kilo elemeleri yapıldı. İkinci günde ise erkekler ferdi kata; kumite 60, 67, 75, 84 ve +84 kiloda finale yükselen isimler belli oldu. Çerkezköy Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen ve ulusal bir televizyon kanalından canlı yayınlanan ilk Türkiye Şampiyonası olarak Türk karate tarihindeki yerini alan organizasyonda 143 kadın, 246 erkek karateci tatamiye çıktı.

 

MADALYALARI TOPLADILAR

Türkiye Veteranlar ve Büyükler Karate Şampiyonasından mavi beyazlı karatecilerden; Rabiya Şentürk Büyükler 68 kg'de 1., Vasfi Aşçı Veteranlar Ferdi ve Takım Kumite’de 3., Gülsen Demirtürk 55 kg'de 3., Osman Evin Kata’da 3. olarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuva sonunda dereceye giren karateciler kürsüye çıkarak federasyon yetkililerinden madalyalarını aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817