banner2752
banner2750
banner2776

Kağıtsporlu Recep, Olimpiyat Üçüncüsü

 

 

 

Tokyo 2020 Paralimpik Olimpiyatları erkekler Judo 60 Kilogramda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı sporcusu Recep Çiftçi olimpiyat sahnesinde gösterdiği başarılı performans ile kürsüde yer aldı. Çiftçi, başarılı maçların ardından olimpiyatlarda bronz madalyanın sahibi oldu.

 

ZORLU RAKİPLER İLE MÜCADELE ETTİ

Nippon Budokan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda mindere çıkan başarılı sporcumuz Recep Çiftçi ilk turda Uruguay’ li rakibini yenerek 2. tura yükseldi. 2 tur maçında Azeri sporcuya yenilen Çiftçi, olimpiyat üçüncülüğü için repesaj müsabakasına çıkamaya hak kazandı.

 

PARALİMPİK OYUNLARDA İLK MADALYA

Repasaj maçında Japon rakibini yenerek bronz madalya maçına çıkmaya hak kazanan mavi beyazlı sporcu Venezüellalı Marcos Dennis Blanco'yla karşılaştı. Rakibi karşısında 1-0 gerideyken iyi bir oyun ortaya koyan 26 yaşındaki sporcu, müsabakayı ipponla kazandı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Recep Çiftçi elde ettiği bu sonuç ile Türkiye'ye Tokyo 2020'deki ilk madalyasını getirmiş oldu.

 

İLK TEBRİK BAKAN KASAPOĞLU’NDAN

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da salonda takip etti. Kasapoğlu, Recep Çitçi’yi tebrik eden ilk isim oldu.

 

“DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Müsabakadan sonra TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Recep Çiftçi, hedefine bir adım yaklaştığını dile getirerek, "Altın madalya için daha verimli çalışacağım. Ülkemiz için güzel bir madalya aldım. Buraya gelmeden önce hedefim vardı. İki aylık çocuğum var, onunla vakit geçiremedim. Önce bayrağımız, sonra çocuğum için yarışacağıma söz vermiştim. Sözümü tuttuğum için çok mutluyum. Milletimizin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Şu an ülkeme madalya kazandırdığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680