KAĞITSPORLU ŞAMPİYONLARIN BÜYÜK BULUŞMASI
 Bir çok başarılara imza atan Türkiye’nin en büyük amatör kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, başarılı sporcularını ödüllendirdi. Antikkapı Restorantta düzenlenen geceye Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter yardımcısı Feyzullah Okumuş, Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal kulüp yöneticileri, çok sayıda sporcu ve davetli katıldı. Antikkapı Restoran'da düzenlenen "Kocaeli Şampiyonlarıyla Buluşuyor” gecesinde ulusal ve uluslar arası resmi spor müsabakalarında derece elde eden 77 sporcunun tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi. Sporcular, ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak davetlileri selamladı.


GÜÇLÜ BİR KAĞITSPOR

Tanıtım filmiyle başlayan gece ilk olarak Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr.Ali Yeşildal söz aldı. Kulübün başarılarından övgüyle söz eden Kulüp Başkanı sözlerine şöyle devam etti.” Başarılarımızla birlikte kentimizin spor kültürüne uygun branşlara ağırlık vereceğiz. Özellikle belirtmemiz gerekirse bunların başında Güreş, İzcilik, Yüzme, Atlı sporlar, engelli spor branşları  ve Okçuluk sporlarında desteklerimiz   artacak. Bu projelerin dışında Gençlik merkezilerinde sportif çalışmalara ağırlık vererek Kocaeli’nin yeni dönemde sporda Türkiye’nin sporda marka kenti olmasını sağlayacağız. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir Kağıtspor kulübü olacağız.”dedi. Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal’dan sonra Federasyon başkanları adına söz alan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve kulüp yöneticilerine amatör sporlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

 

AHLAK VE KARDEŞLİK DUYGUSUYLA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geceye katılan Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcu antrenörleri ve ailelerine teşekkür ederek, gençlerle, bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu,” Biliyorsunuz spor, yaşamımızın en önemli aktivitelerinden birisi. Bugün amatör veya profesyonel binlerce branşta milyonlarca insan spor yapıyor. İnsanoğlunu bedenen ve ruhen geliştiriyor. Çünkü spor, başlı başına sağlıklı yaşama ve dostça rekabete dayanıyor. Hele sporcular da bu ahlâkın, kardeşlik duygunun bilincindeyse işte o zaman spor centilmenliğin kaynağı oluyor. İşte sizler Kağıtsporlu sporcular olarak müsabakalarda gösterdiğiniz performans ve davranışlarınızda örnek bir tutum sergiliyorsunuz.”dedi.

 

KENTİMİZİN SPORCU KİMLİĞİ BELİRGİNLEŞTİ

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasına, “Sevgili gençler, biz de siyasetimizi belirlerken spordaki bu “centilmenlik” anlayışından ilham alıyoruz. Sporda da, siyasette de iyi olan kazansın diyoruz.11 yıldır kentimizi bu anlayışla yönetiyoruz. Daima zirvede kalmak için de çok ama, çok çalışıyoruz. Sporun ruhundan aldığımız ilhamla, yönettiğimiz kentimiz, spor yatırımlarında Türkiye’nin öncülerinden biri oldu. Amatör ve profesyonel kulüplere yaptığımız katkılar ile kentimizin sporcu kimliği belirginleşti. Bütün kulüplerde Kocaelili sporculara görmek artık mümkün. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü Kâğıtspor, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençliğe her yaş kategorisinde dokunan bir kurumsal sosyal sorumluluk projesidir Sporun Kocaeli gençliğinde tabana daha da yayılması için azami gayret hedeflenmektedir. Bütün şampiyonlarımızı ve sporcularımızı kutluyor, gözlerinizden öpüyor, tebrik ediyorum.”dedi.

 

VALİ GÜZELOĞLU;BÜYÜK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na katkılarından dolayı verdiği plaketin ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada; “ Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sporun amatör alanlarında 1937 yılında kurulan ve hala çok güçlü bir şekilde Kağıtspor markası üzerinde bir büyük başarı öyküsünü oluşturan ve bugün 28 branşta, 200 antrenör, 70 bin lisanslı ve 5 bin aktif sporcu sayısıyla Türkiye’nin örnek bir kuruluşu olan Kağıtspor’a emek veren  herkesi içtenlikle tebrik ediyorum. Bugün sportif alandaki başarılar; ülkeleri tanımlayan, heyecanlandıran, o ülkenin geleceğe güvenle bakmasını sağlayan en önemli moral değerlerin başında geliyor. Bizler 78 milyonluk bir büyük ülke olarak her alanda olduğu gibi sporda da iddiamızı artık ortaya koymak zorundayız. Bunu sağlamak için de genç yaştan itibaren spora yatkın ve istekli olan gençlerimizi sporla buluşturmak, spor yapacakları imkanları sağlamak, uluslararası marka değerli olan bir yarışma konseptine hazırlayarak, onların başarısıyla gururlanmak en önemli amacımızdır. “dedi. 

 

 

AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZ ZİRVEDE YER ALSIN


Kocaeli Valisi Güzeloğlu, “Belediyeciliğin temel hizmet alanları ve gereği bellidir. Ancak şüphesiz en temeli insan merkezli bir hizmet ve insana dayalı bir yönetim anlayışı sergilemektir. Gönlümüz Kağıtspor örneğinin ve buradaki organizasyonel başarının tüm ülkemizde ve her alanda yaygınlaşmasıdır. Kocaeli’nin bugün fiziksel anlamda büyük bir alt yapısı var. Bu kadar alt yapısı sağlam Kocaelimizde yakın bir gelecekte uluslararası bir banka spor organizasyonuna ihtiyacımız var. Bizler bu organizasyonu sağlama gayreti içerisinde olacağız. Bizleri başarıyla temsil eden sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.  Allah buradaki şampiyonlarımızın sayısını artırsın. Her alanda ülkemizin Ay Yıldızlı bayrağının zirveye taşın”dedi. Program plaket törenin ardından  aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817