KAĞITSPORLU SERDAR AYDIN OLİMPİYAT YOLUNDA

 

 

Ülkemizin ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Görme Engelliler Judo Turnuvası 10 ülkeden sporcunun katılımı ile Ankara’da yapıldı. Uluslararası turnuva nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu. Milli takım adına ilimizden turnuvaya Kağıtsporlu Serdar Aydın’da katıldı.

 

OLİMPİYAT 2.’Sİ İLE KARŞILAŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı sporcusu Serdar Aydın, önemli turnuvada rakiplerini geçerek yarı final de olimpiyat 2.’si Koreli rakibi ile karşılaştı. Zorlu mücadeleyi talihsiz bir şekilde kaybeden Aydın, 3.’lük müsabakası için çıktığı tatami de Kazak rakibini yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

 

2020 İÇİN EMİN ADIMLAR

Müsabakaların ardından konuşan milli takım ve Kağıtspor antrenörü Gültekin Sevinç, 2020 Olimpiyatlarının öncesinde düzenlenen puan müsabakalarının ilkinin Nisan ayında Antalya’da yapılacağını belirterek ‘Bu turnuvadaki performansımız ile olimpiyat yolunda emin adımlar ile ilerlediğimizi göstermiş olduk bunun yanı sıra Antalya’daki Grand Prix öncesi de eksiklerimizi görmüş olduk’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817