banner2779
banner2752
banner2750

KAHVALTI MASASINDA ÖLÜMDEN DÖNDÜLER
 Derince Çenedağ Mahallesi Geçit Sokak’ta meydana gelen kazada, rampada bir kamyonetle çarpışan araç, 3 katlı evin bahçesine uçtu. Kazada, araçta bulunan iki kişi yaralanırken, olay anında bahçede kahvaltı yapan 5 kişi ölümden döndü.

Alınan bilgi ve iddialara göre, kaza Geçit Sokak’ta meydana geldi. Cımbızlar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Kur’an Kursu’nun çay ocağını işleten Durali Güzelboylu’nun kullandığı 41 HU 999 plakalı panelvan türü otomobil, rampadan çıkarken karşı yönden gelen Evkur’un dağıtım aracı olan  Erkan Kırbaş’ın kullandığı 34 EJ 0258 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan araç, bahçe duvarlarının demir bariyerlerini kırarak, Emral Ulusu’ya ait olan 3 katlı binanın bahçesine uçtu. Yaklaşık 5 metrelik duvardan bahçeye düşen araç, ters dönerek durdu. O sırada, evin bahçesinde kahvaltı yapan Sevda Anlamaz ve aile yakınları, olayı fark ederek kendilerini güçlükle kenara attılar. 5 kişilik ailenin büyük tehlike yaşadığı kazada, araç sürücüsü Durali Güzelboylu ve yanında bulunan Kur’an Kursu dernek Başkan Yardımcısı Nevzat Ekmekçioğlu yaralı olarak vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldılar. 70 yaşında olan Nevzat Ekmekçioğlu’nun durumunun ağır olduğu ve her iki yaralının da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751