banner2779
banner2752
banner2750

Kahve Eşliğinde Muhabbet Ediyorlar

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı, lise ve mezun öğrencilere okula hazırlık ve sosyal eğitim programı adı altında ücretsiz hizmet veren Akademi Liselerde kız öğrenciler Cuma günleri, özgüvenleri artırmak ve kültür seviyelerini yükseltmek amacıyla Cuma Kahvesi etkinliği düzenliyor

 

ÖZGÜVENLERİ ARTIYOR

‘Kılavuz Gençlik’ projesi kapsamında Kocaeli genelinde 9 merkezde faaliyet yapan Akademi Liseler, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaki, sosyal, akademik alanda olumlu gelişimine katkı sağlıyor. Cuma kahvesi etkinlikleriyle öğrenciler kültürden sanata birçok konu hakkında hasbihal ediyor. Öğrenciler Cuma kahvesi etkinlikleri sayesinde konuşma kabiliyetlerini artırıyor ve özgüven sahibi oluyor. 

 

KAHVENİN 40 YIL HATIRI OLURMUŞ

Cuma kahvesi etkinliği kız öğrencilerin artık vazgeçilmezi haline geldi. Hallerinden oldukça memnun olan öğrenciler, “İçilen kahvelerin 40 yıl hatırı oluyormuş. Biz de istiyoruz 40 yıl sonra da bu kahveleri hatırlayalım ve Akademi Liselerde edindiğimiz güzel arkadaşlıklarımızı yad edelim” dedi.

 

AKADEMİ LİSE ŞUBELERİ

Akademi Liselerden, 9-10-11 ve 12.sınıf ve mezun öğrenciler yararlanabiliyor. Başvurularını gerçekleştirip, merkezlerde verilen tüm hizmetler için ayrıca detaylı bilgi almak isteyen veliler ve öğrenciler İzmit, Karamürsel, Kandıra, Dilovası, Kartepe, Gölcük, Gebze ve Derince şubelerine giderek bilgi alabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751