KAHVEHANE BASKINCILARI YENİDEN CEZA EVİNDE

Alınan bilgi ve iddialara göre, olaydan sonra tutuklanan ve 2 ay sonra serbest bırakılan 3 kişi hakkında, saldırıda ağır yaralanan şahsın kalıcı hasar adlığına dair rapor getirmesiyle, mahkeme heyeti yeniden tutuklama kararı çıkarttı.

Bu kar üzerine, E. T., K.T. ve Ş.A. yeniden polis tarafından gözaltına alındılar. Bir yıllık dosya ve evraklarla birlikte tekrar hakim karşısına çıkan 3 kişi, işledikleri suçtan ve polise mukavemetten dolayı tutuklanarak, cezaevine gönderildiler.

1 kişi ağır yaralanmıştı

2016 yılı Ekim ayında meydana gelen olayda, 3 kişi Belen Caddesi’nde ki kahvehaneye girmiş ve kendilerine yan baktığını söyledikleri Serkan Karataş’a saldırmışlardı. Tatil için Körfez’e gelen Serkan Karataş, yüzünden ve kolundan derin bıçak yarası almıştı.

Olay sonrasında yaralı hastaneye götürülürken, saldırganlar polis tarafından güçlükle yakalanmış ve bu sırada polislere ve araçlara saldıran şahıslar, görevli memura da mukavemette bulunduktan sonra takviye ekiplerle gözaltına alınmışlardı.

Olayın peşini bırakmayan Serkan Karataş, kolunda kalıcı hasar, yüzünde kalıcı iz oluştuğuna dair raporla mahkemeye başvurdu ve serbest bırakılmaya itiraz etti. Bunun üzerine 3 kişi yeniden yakalanıp tutuklandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817