KALBURCU DA DOĞALAZLA BULUŞUYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün girişimleri sonucu Şirinyalı Mahallesi’nin ardından Kalburcu Mahallesi de doğalgaz ile buluşacak. İZGAZ ile yapılan görüşmelerde rol oynayan ve 180 hanenin bulunduğu Kalburcu Mahallesi’ne doğalgaz gelmesi için büyük çaba sarf eden Başkan Söğüt’ün girişimleri sonrasında çalışmaların startı verildi.

180 HANE DOĞALGAZ İLE BULUŞACAK

13 Kilometrelik bir alanda yapılacak çalışma sonucu 180 haneye doğalgaz ile buluşacak. Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Kalburcu Mahallesi Muhtarı Mustafa Köse, “Bu hafta ekiplerinin fizibilite çalışmalarının ardından ilk kazmanın vurulacağı yer belirlendi.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Çalışmalar bu hafta başlayacak ve mahallemiz doğalgazın rahatlığına ve temizliğine kavuşacak. Bu çalışmanın hayata geçmesinde büyük emekleri ve gayretleri olan Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e mahallem adına teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817