KALDIRIMA PARK EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yasak yerlere park eden araç sürücülerine ceza yağdırdı. Zabıta yetkililerinin verdiği bilgiye göre, kaldırımlara, yaya geçitlerine ve bisiklet yoluna park eden 26 araç sürücüsüne Kabahatler Kanununa istinaden 2370 Lira para cezası kesildi. Yetkililer, park yasağı ile ilgili olarak sık sık uyarılarda bulunduklarını, uyarıları dikkate almayanlar hakkında da yasal işlem yapıldığını belirterek” kaldırımlar yayalar içindir. Araç parkları yüzünden kaldırımlarda hasar da oluşmaktadır. Engelliler için ayrılan yerlere park edilmesi yüzünden engelli vatandaşlarımız zor durumda kalıyor. Bisiklet yolları da bisiklet kullananlar içindir” dediler.

                                                

KEYFİ UYGULAMAYI GEÇİT YOK

 

Bu arada Zabıta ekipleri, şehirdeki keyfi uygulamalara da geçit vermiyor. Karabaş Mahallesi Müneccim Arif Sokak’ta bir iş yerinin yola saksı koymak suretiyle kendisine park alanı oluşturduğunu tespit eden Zabıta ekipleri, kısa süre içinde bu keyfi uygulamaya son verdi. Bazı kişilerin iş yerlerinin önüne çiçeklik ve bariyerlerle özel park alanı oluşturduğunu söyleyen ilgililer”  böyle bir duruma izin vermemiz mümkün değil. Bu konuda defalarca ayrılarda bulunuyoruz. Uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem yapacağız” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817