KALDIRIMA TABELA KOYANA AF YOK

Zabıta Yetkilileri, kaldırımların yayalar için olduğunu hatırlatarak” bu konuda defalarca  uyarılarda bulunuyoruz. Buna rağmen bazı  esnaflar tabelalarını kaldırımlara  koyuyorlar. Kaldırım, cadde ve yollara koyulan reklam tabelaları hem yayaların geçişini engelliyor, hem de görüntü kirliliğine neden oluyor. Kamuya ait yerlerin keyfi kullanımına izin veremeyiz. İzmit’te yaşayan vatandaşlarımızın kaldırımda rahatça yürümesi ve kent estetiğini korumak adına gerçekleştirdiğimiz bu denetimlerin yanı sıra, esnafımızın da bu konuda duyarlı olması gerekiyor” dediler.

 

182 UYARI, 6 CEZA

 

Zabıta’nın Fethiye, İnönü, İstiklal, Hürriyet, Cumhuriyet, Leyla Atakan Caddelerinde gerçekleştirdikleri kontroller sırasında yönetmeliğe aykırı tabela koyan 182 esnafa uyarı 6 esnafa da Kabahatler Kanunu’na istinaden toplam 630 TL para cezası kesildiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817