Kaldırımda yürüyen mühendisi Bacağından vurdular
 Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde, yarımca Mimar Sinan Mahallesi Dalbastı Sokak’ta meydana gelen olayda, kaldırımda yürüyen bir inşaat mühendisi, kimliğini bilmediği kişi tarafından sol bacağından tabancayla vuruldu.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay, Petkim Orta Okulu karşısında, Dalbastı Sokak’ta yaşandı. Evine gitmekte olan Bertan Yaman (30) adlı inşaat mühendisi, bir anda karşısına çıkan şahsın açtığı ateşle sol bacağından yaralandı. Olaydan sonra silahlı şahıs otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yaralı mühendisin ilk ifadesinde şahsı tanımadığını ve olayın nedenini  bilmediğini söylediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817