banner2779
banner2752
banner2750

Kaldırımdaki kızı ezdi, Öldü diye kaçtı!
İzmit Serdar Mahallesi İstanbul Karayolu Caddesi üzerinde iddialara göre aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı ve kaldırımda ailesini bekleyen 8 yaşındaki Raiba Taş adlı küçük çocuğa çarptı. Kiralık araçla kaza yapan sürücü ise olay yerinden kaçtı.
 
Muhammer Dereli İlköğretim Okulu öğrencisi olan Rabia Taş, akşam saatlerinde okul çıkışı Serdar Mahallesi İstanbul Karayolu Caddesi üzerinde bulunan babasına ait iş yerine geldi. Annesi İlknur ve babası Fahretin Taş`ın iş yerini kapatmasını bekleyen  Rabia Taş dükkanın önünde beklemeye başladı.
 
OLAY YERİNDEN KAÇTI
Bu esnada İstanbul Karayolu Caddesi üzerinden cezaevi istikametine giden 41 RR 642 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırama çıktı ve ailesini bekleyen Rabia Taş`ı altına aldı. Vicdansız sürücü öldüğünü zannettiği yaralı çocuğu olduğu gibi bırakarak olay yerinden kaçtı.
 
SAĞLIK DURUMU İYİ
Dışarıdan gelen sesler üzerine talihsiz çocuğun anne ve babası dışarıya çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çağrılan ambulansla yaralı çocuk Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi`ne sevk edildi. Başından ve kolundan yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751