banner2779
banner2752
banner2750

Kaldırımları işgal etmek yasak!
Hacı Hızır Mahallesi Hacı Hasan Çeşme Sokak’ta vatandaşların, kamuya ait alanlara koyduğu 37 adet demir bariyer, zabıta ekipleri tarafından kesildi. Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, vatandaşların kamuya ait alanları çiçeklik ve demir bariyer koyarak işgal etmeye haklarının olmadığını  belirterek” halkımızın rahat ve huzurlu bir kentte yaşaması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bazı vatandaşların keyfi uygulamaları ciddi olumsuzluklara yol açıyordu. Yollar tüm İzmit halkının ortak kullanım alanlarıdır. Kimse bu yerleri  kendi mülkiyetindeymiş gibi kullanamaz. Keyfi  uygulama yapanlar önce uyarılıyor, olumsuzluk devam ederse, haklarında yasal işlem yapılıyor” dedi.

CADDE ÜZERİNDEKİ ESNAF DA UYARILMALI!
Yürüyüş yolu üzerinde ve Sanat Okulu kavşağından D-100'e çıkan yol üzerinde bulunan esnafın, paralı otopartk uygulaması olan yollara kendi reklam dubalarını yerleştirdiği ve park etmek isteyen vatandaşlara araba gelecek diyerek park etmelerinin önüne geçtiği görüşülüyor. İzmit
 Belediyesi Zabıtası'nın bu şekilde hareket eden esnafa yönelik de yaptırım uygulaması gerekiyor.

VATANDAŞ ŞİKAYET ETMELİ!
Esnaf tarafından zaptedilen, kapatılan yol kenarları vatandaşlar tarafından ilgili belediyelerin zabıta müdürlüklerine şikayet edilmeli. Hiçbir esnafın, işyerinin önünü kendine ayırmak gibi bir lüksü olmadığı, kaldırım ve yol kenarı işgal etmenin suç olduğu herkes tarafından bilinmeli.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751