banner2779
banner2752
banner2750

KAMERALAR KURULDU; KÖRFEZ'DE ÇOCUKLAR GÜVENDE

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki çocuk parklarına güvenlik kameraları koyulmaya başlandı. Başkan Baran, “Parklarımız çocuklarımız için daha huzurlu olacak” dedi

Türkiye genelinde özellikle çocuk parklarında yaşanan olumsuz durumlar sonrası güvenlik kameraları ile parkların daha güvenli hale getirilmesi gündeme gelmiş, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da geçtiğimiz Temmuz ayında, ‘Körfez’in tüm parkları güvenli hale getirilecek’ demişti. Başkan İsmail Baran’ın talimatları ile Körfez’deki parklara güvenlik kameraları takılmaya başlandı.

DAHA GÜVENLİ OLDU

İlk etapta 36 parka takılması planlanan kameraların büyük çoğunluğu takıldı ve hazır hale getirildi. Parklar güvenlik kameraları ile izlenecek, art niyetlilerin ve olası istenmeyen durumların önüne geçilecek. Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile yürütülecek olan çalışma ile Körfez’deki parklar daha güvenli hale gelmiş olacak.

HUZUR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sorumluluğumuz kapsamında olan parklarımızda istenmeyen durumların yaşanmasını engellemek ve daha güvenli hale getirerek çocuklarımızın huzur için eğlenmesini sağlamak adına bu projeyi başlatmıştık. Parklarımızın tamamını bu şekilde kameralarla izleyerek art niyetlerin önüne geçeceğiz.

24 SAAT BOYUNCA AKTİF

Kameralarımız 24 saat boyunca aktif olacak. Çocuklarımız kadar ailelerimiz de çocukları parka gittiğinde içleri daha rahat olacak. Etap etap uygulamayı hayata geçiriyoruz. Hedefimiz tüm parklarımızda bu uygulamayı hayata geçirmek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751