KAMERALAR SUÇ ORANINI AZALTTI
 Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve Başkan Yardımcısı Bünyamin Koç, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, Körfez Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Doktor Fatih Güneş’te yer aldı.

Ali Karadeniz ve Bünyamin Koç, Emniyet Müdürü Cenk Özmen’i ziyareti sırasında gündem konusu şoförlerin eğitimi ve toplu taşıma araçlarındaki değişmeler oldu. Cenk Özmen, toplu taşıma araçlarında kullanılmaya başlanan kameraların araçlarda işlenen suçları adeta bitirdiğini ifade ederek, ‘’Toplu taşıma araçlarını kullanan yankesici, hırsız, tacizciler kameralara yakalanacaklarını bildikleri için artık suç işlemiyorlar. Kameralar sayesinde en azından araçlardaki vatandaşlar rahatlıkla yolculuk yapabiliyor  ve suça maruz kalmıyorlar’’ dedi.

Ali Karadeniz, şoförlerde mesleki eğitime de ağırlık verilmesini istediklerini ve oda olarak bu konuda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, ‘’Araçlarımızı konforlu ve modern hale getirdik. Şoför esnafını da mesleki konuda sürekli uyararak vatandaşa karşı saygılı ve duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu çalışmaların sonucunda şoförlerden gelen şikayet oranı çok azaldı. İnsanlar bir el hareketi ile tatlıya bağlanabilecek konuları yine bir el hareketi ile büyütebiliyorlar. Araç kullanan her kes şoför olduğu için yalnızca bu işi meslek olarak yapanlar değil, tüm ehliyet sahipleri de eğitim almalı’’ dedi.

Ziyaret sırasında Körfez Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Fatih Güneş ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ümit Tırpancı’da tanışmak için makama geldi. Çakışan ziyarette, hastanenin son durumu ve büyütülmesi ile ilgili konuşlar konuşuldu. Genel Cerrah olan Doktor Fatih Güneş, hastanenin geniş bir çevreye modern cihazlarla hizmet verdiğini ve büyümeye elverişli bir alanı olduğunu söyledi.

Körfez Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi  Doktor Ahmet Yaşar Dilovası’na atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817