Kamyon otomobile çarptı: 2 ölü
 İzmit Yeni Şehir Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Er, yeğeninin kullandığı kamyonun park halindeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi.


İzmit Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Er, yeğeninin kullandığı kamyonun park halindeki otomobile çarpması sonucu geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Doğacan Sokak adresinde ikamet eden Mustafa Er (62) yeğeni Bayram Ali Er’in kullandığı 61 DH 299 plakalı kamyonla Trabzon’a gitti. Aynı kamyonla İzmit’e geri dönmek üzere yola çıkan kamyon, Sakarya Düzce sınırı TEM otoyolunda arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleme yapan B.E. idaresindeki 41 GC 758 plakalı otomobile çarptı.


Toprağa verildi
Çarpmanın ardından kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlanırken otomobil ise hurda yığını haline geldi. Kazada otomobilde bulunan ve Düzce Gölyakalı olan Burhan Zeren ile kamyondaki Mustafa Er olay yerinde yaşamını yitirdi. Zeren ve Er’in cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. İzmitli olan Mustafa Er’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek İzmit’e götürüldü. İnşaat işçisi olan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Er’in cenazesi Hasanağa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köseköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817