KAMYON YOLCU OTOBÜSÜNÜ BİÇTİ


Aynı noktada arka arkaya

3 kaza

 

Körfez Yarımca Atalar Mahallesi’nde D-100 Karayolu’nda Jandarma Komutanlığı karşısında yaşanan 3 ayrı kazada 7 araç birbirine girdi, 10 kişi yaralandı.


İlk kazada, ışıklarda duran Cavit Çavdar’ın kullandığı 41 R 3793 plakalı yolcu otobüsüne, ıslak zeminde kayan Halis Akbulut yönetimindeki 54 E 6838 plakalı damperli kamyon duramadı ve arkadan çarptı. Bu kazada, yolcu otobüsü şoförü ve 5 yolcu yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından muayene edilirken, aynı noktada bu kez de yine ışıklarda duran Birsen Okçu’nun kullandığı 41 VP 643 plakalı otomobile Şevket Ergün’ün kullandığı 41 BB 563 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı. Kazada iki araç sürücüsü ve otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.


Bu kazadan sonra olay yerine çağrılan ambulanslar yaralıları alırken, 5 dakika sonra aynı noktada 3 araçlı bir kaza daha yaşandı. Yine ışıklarda duran Cem Ekşi’nin kullandığı B Z C 553 yabancı plakalı otomobile, Selim Ayrıkdal’ın kullandığı 34 ET 097 plakalı otomobil, bu araca da Arif Yılmaz’ın kullandığı 78 BJ 888 plakalı hafif ticari araç çarptı. Bu kazada Cem Ekşi hafif yaralandı.


7 aracın karıştığı ve 10 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikameti uzun süre kısmen trafiğe kapalı kaldı. Araçların çekilmesi ve yaralıların hastanelere sevk edilmesinden sonra trafik açıldı. Sürücüler kazaya yola dökülen yağın, yağmurunda etkisiyle zemini kayganlaştırmasının neden olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817