banner2779
banner2752
banner2750

Kan Bağış Merkezi  Oluşturuyor

Şengül Yurt, bu konuda STK ve kurumlarda da çalışmalar olduğunu ancak yeterli görülmediğini belirterek, “Geniş bir çevreye sahibiz. Mahalle sakinleri, eş dört ve bu konuda gönüllü olan insanların telefon ve kan guruplarını kaydederek bir bağış merkezi oluşturacağım. Bu konuda çalışmalara başladım, kısa sürede en az 200 kişilik ve çeşitli guruplardan oluşan bir listem taleplere cevap vermeye hazır olacak. Kan ihtiyacı olan merkeze ulaştığında yanıt alacak ve bağışçıya ulaşması sağlanacak. Muhtar seçilmem halinde daha da geniş bir liste ile hizmet devam edecektir” dedi.

Kiraz Işıkları Renk Kattı

Şengül Yurt, Hacı Osman Mahallesi’nde konulan kiraz amblemli aydınlatma lambaları için Belediye Başkanı İsmail Baran’dan talepte bulunduklarını söyleyerek, “Sağolsun Başkanımız bizi kırmadı ve öncelik tanıyarak Mimar Sinan Mahallesi’nde de caddeler bu ışıkları koydurttu. Aydınlatma ile caddelerimiz daha da renklendi, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751