Kandaz, meclis üyelerine teşekkür etti

Ak Kartepe Ailesi olarak partinin her kademesinde görev alan ve sorumluluk üstlenen kişilerin ilçede sağlanan başarıda önemli rol oynadığına dikkat çeken İlçe Başkanı Hasan Kandaz, önceki akşam belediye meclis üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Partili Kartepe Belediye Meclis Üyeleri ile ilçe binasında bir araya geldi. Bugüne kadar olan hizmet ve çalışmalarından dolayı meclis üyelerine teşekkür eden İlçe Başkanı Kandaz, “Hizmetlerin gerçekleşmesinde halkın sesi, kulağı ve gözü olarak köprü vazifesi gören meclis üyelerimize katkıları için teşekkür ederim” dedi.

 

EKİBE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ak Partili belediye meclis üyelerine bugüne kadar olan hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Seçim çalışmalarımız ve Kartepe Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinde ilçemizde belediye çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü gözlemlemekteyiz. Geniş bir coğrafyaya sahip ilçemizde zor ve meşakkatli bir görev üstlenen meclis üyesi arkadaşlarımızda hizmet sağanağında görev ve sorumluluklarının bilinci ile bu hizmetlerin sağlanmasında köprü görevini başarıyla üstlendiler. Başta belediye başkanımıza, ekibine ve belediye çalışanlarına ilçemizin değişimine ve gelişimine verdikleri katkılar ve üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817