Kandıra Ata Sporuna Sahip Çıkıyor

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor bünyesinde, gençlere güreş eğitimi veriliyor. Haftanın üç günü Kandıra Spor Salonu’nda verilen eğitimlere  gençlerin ilgisi yüksek.

 

Sosyal belediyeciliği her alanda uygulayan Kandıra Belediyesi, Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında sadece eğitime yönelik değil spora yönelik çalışmalarıyla da takdir topluyor. Bunlardan biri de Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor bünyesinde gençlere verilen güreş eğitimi. Ata sporunu öğrenmek isteyen gençler için her salı, perşembe ve cuma günleri  Kandıra Spor Salonu’nda güreş eğitimi veriliyor.

Gençler çok istekli

Güreş sporunda oldukça başarılı bir kariyeri bulunan Özer Ay nezaretinde yürütülen antremanlara ilgi son derece yüksek. Gençlerin de ilk günden itibaren çok istekli olduklarını belirten güreş antrenörü Özer Ay, “Şu anda 15 arkadaşımızla birlikte güreş antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ata sporuna meraklı tüm genç arkadaşlarımızın bu eğitimlere bir an önce katılmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kan’dan tam destek

Kursla ilgili açıklamada bulunan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da, “Sosyal belediyecilik anlayışı gereği eğitimden sağlığa, spor aktivitelerinden zararlı alışkanlıklarla mücadeleye kadar birçok alanda toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kurslarda yetişen gençlerimizin, Kandıra adına müsabakalara katılmalarını ve güzel sonuçlar elde etmelerini canı gönülden istiyoruz” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817