KANDIRA BABAKÖY MAHALLESİNDE ÖRNEK KÖY ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 “Medeniyet ve Hizmet Yolculuğumuz Devam Ediyor”

Başkan Ünal Köken’in ilçedeki  mahallelerde  verdiği hizmet seferberliğini gösteren projeleri göz doldurmaya devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından örnek köy olma yolunda son dönemece giren Babaköy mahallesinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm mahalle içi yollarda asfalt ve parke kaplama çalışması gerçekleştiriyor.

“Bizim Mahallelerimiz Avrupa’nın Köylerinden Daha Güzel Olacak”

Parke ve asfalt yol yapım çalışmalarının yapıldığı Babaköy mahallesinde düğün salonu şadırvanı, Kur’an Kursu tadilatı, mezarlık etrafına çelik kalıp ve parke çalışmasının ardından yol kenarlarına V kanal çalışması yapılmaya başlandı. Örnek Köy Projesi kapsamında her köşesi yeniden düzenlenen Babaköy Mahallesi , tüm çalışmaların bitmesinin ardından kusursuz bir mahalle olarak göz dolduracak diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  hizmetlerimizi sistemli şekilde ilçemizin her noktasına ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti. Hizmet yolculuğumuzdaki bu adımlarımız mahallelerimizi bir adım daha öne taşıyacak. İlçemize bağlı tüm mahallelerimiz pırıl pırıl olacak diyen Başkan Köken, yollarımız, altyapımız, camilerimiz ve diğer donatılar şu ana kadar bize yakışan durumdadır. Pırıl pırıl olan hatta bazıları birbirinden güzel köylerimiz var dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817