KANDIRA BAYRAMLAŞTI
 Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreni, bayramın ruhuna uygun bir şekilde birlik beraberlik içinde yoğun katılımla gerçekleşti.

 Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediye Başkanlığı tarafından Turan Güneş Kültür Sitesi’nde ortaklaşa düzenlenen Kent Bayramlaşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan,  Belediye Başkanı Ünal Köken, Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, CHP İlçe Başkanı Recep Şenol, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş ta hazır bulundu.  Ramazan Bayramın da olduğu gibi, bu bayramda da tüm siyasi parti temsilcilerinin bayramlaşma törenine eksiksiz katılması, birlik ve beraberlik açısından mutluluk veren bir tablo oluşturdu.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

 Bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne olurken, törene katılanlar birbirleriyle bayramlaştıktan sonra ikram edilen çerez, baklava ve çikolata eşliğinde sohbet etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kaymakam Oktay Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu yaptıkları konuşmalarda bayramın barışma, kaynaşma ve birlik beraberlik ruhunun pekiştirildiği günler olduğuna dikkat çeken mesajlar verdiler. Ülkede süren istikrar ve huzurun birlik beraberlik içinde  korunması gerektiğini ifade eden konuşmacılar, Kurtuluş Savaşını kazandıran ruhun beraberlik ve kardeşlik ruhu olduğuna dikkat çekerken,  bundan sonraki bayramlaşmaların eş, çoluk çocukla birlikte çok daha kalabalık katılımla bu ruhun pekiştirilmesi için gereken adımların atılacağını ifade ettiler.

 JANDARMA VE POLİSİN BAYRAMI KUTLANDI

Konuşmaların ardından katılımcılarla sohbet eden  ilçe protokolü daha sonra  Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlker Emirze ve nöbetçi subay ve uzmanlarının yanı sıra askerleri ve  ardından Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğünü  ziyaret ederek polis memurlarıyla da bayramlaştı. Kandıra’da düzenlenen bayramlaşma programı bu ziyaretlerle sona erdirilirken, protokol üyeleri Kocaeli’de düzenlenecek Kent Bayramlaşmasına katılmak üzere hep birlikte İzmit’e hareket ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817