banner2779
banner2752
banner2750

Kandıra Belediyesi çalışanları sertifikalarını aldı

Mezun personele, sertifikalarını Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan verdi.  Personelinin başarısıyla gurur duyduğunu söyleyen Başkan Kan, “KO-MEK kursundan aldıkları eğitimin personelime yarar sağladığını düşünüyorum. Sunduğu hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞARILI PERSONELE SERTİFİKA

Kandıra Belediyesi’nde gerçekleşen sertifika törenine, KO-MEK’in  Bilgisayar Sistem Bakım Onarım Branşı’nı başarıyla tamamlayan personeli katıldı. Burada bir konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, KO-MEK kursuna belediyenin Zabıta, Avukat, Operatör, Aşçı, Kaynakçı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Başkan Özel Kalem ve Satın Alma birimlerinde çalışan personelinin katıldığını hatırlattı.

 

KO-MEK EĞİTİMİ ALMALARINDAN MUTLUYUM

Personelinin, KO-MEK’te eğitim almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kan, “Halkın eğitiminin yanı sıra kamu kurumlarında görev yapan bütün personelin teknolojiyi yakından takip etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu düşünceye dayanarak personelimizin KO-MEK kurslarında eğitim almasını sağladık. KO-MEK kursundan aldıkları eğitimin personelim adına yarar sağladığını düşünüyorum. Sunduğu hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kan, bilgisayarın insanı yönlendirmesi yerine, insanın bilgisayarı yönlendirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

 

BİLGİSİYARIMI KENDİM TAMİR EDEBİLİYORUM

Kursu başarıyla tamamlayarak mezun olan Kandıra Belediyesi Satın Alma görevlisi Sinan Muzaç de  sevincini Başkan Kan ve arkadaşlarıyla paylaştı. İşi gereği bilgisayar kullandığını dile getiren Muzaç, “Bilgisayarın sadece dış görüntüsü ile değil içindeki parçaları da inceleme fırsatı buldum. Artık bilgisayarım arızalandığı zaman kimseye muhtaç olmadan tamirini kendim yapabiliyorum. Usta öğreticilerimizden ve verdikleri eğitimlerden son derece memnun kaldık. Bizlere bu kursları sunarak kendimizi geliştirme fırsatı sunanlara çok teşekkür ediyorum’’dedi. Konuşmaların ardından Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, KO-MEK kurslarından mezun olan personeline sertifikalarını vererek tebrik etti.

BİLGİSAYARLARINI KENDİLERİ TAMİR EDİYORLAR

Kandıra Belediyesi Personeli, bu yıl Kandıra KO-MEK kurs merkezinde Bilgisayar Sistem Bakım Onarım branşında eğitim aldı. Aralarında Zabıta, Avukat, Operatör, Aşçı, Kaynakçı, Basın Yayın Halkla İlişkiler sorumlusu, Başkan Özel Kalemi, Satın Alma personeli olarak görev yapan kursiyerler sertifikalarına kavuştu. Kursiyerler yıl boyunca gördükleri kurs sonunda öğrendikleriyle şimdi kendi bilgisayarlarını tamir edebiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751