KANDIRA BELEDİYESİ KARA GEÇİT VERMİYOR
 Karın sabah saatlerinde etkisini arttırmasıyla harekete geçen ekipler,  kent içindeki yolları sürekli açık tutarken, bir yandan da soğuk hava koşullarında buzlanma ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

“Ekipler Yoğun  Kar Yağışı İçin Teyakkuzda”

İlçe  genelinde devam eden kar yağışına karşı yoğun mesai harcayan Kandıra Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahat ulaşım sağlaması için çalışmalarını devam ettiriyor. Kandıra’da  yaşayan vatandaşların kış mevsiminde olumsuz hava koşullarından etkilenmemesine yönelik azimle çalışan  Kandıra Belediyesi ekipleri, çalışmalarını 24 saat boyunca aralıksız sürdürüyor.

 Karla mücadele çalışmaları kapsamında ekipler, cadde ve sokaklarda tuzlama ve kar küreme işlemi gerçekleştiriyor. Ayrıca yaya geçitleri, kaldırımlar, merdivenler ve duraklar gibi yayaların sıklıkla kullandığı yerlerde de tuzlama ve kar küreme çalışması yapılıyor.

 İlçe genelindeki yollarda yapılan çalışmalarla vatandaşlara güvenli bir şekilde ulaşım imkanı sağlayan ekipler, kar mesaisini hummalı bir şekilde sürdürüyor.Vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda bilgilendiren ekipler, duyarlı olup kazaları önleyebilmek için gayretle çalışacaklarını ifade etti. Kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda bilinçlendiren Kandıra Belediyesi ekipleri, kış şartlarına karşı tüm önlemleri alarak çalışmaların süreceğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817