banner2779
banner2752
banner2750

KANDIRA BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
 Kandıra Belediyesi, Kasım ayı toplantısı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’nin başkanlığında gerçekleşti. Belediye meclisinin Kasım ayı toplantısının  1.inci  Birleşiminin 1.inci oturumu gündem maddelerinin görüşülmesiyle başlandı.

 

1 Kasımda yediden yetmişe sandık başına giden Türkiye’de yaşanan seçim sonuçlarını da değerlendiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, memleketimiz adına önemli olan geleceğimizi oyladığımız bu seçimde çıkan sonucun milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum diyerek birlik ve beraberliğin devamı için atılan adımların yapılacak çalışmalardaki istikrarına vurgu yaptı.

 

“ŞEHİT YAVUZ SONAT GÜZEL’İN ADI , KANDIRA’DA YAŞATILACAK”

Kandıra Belediyesi ekim ayı meclis toplantısında Tunceli’de şehit düşen Binbaşı Yavuz Sonat Güzel ‘in adının bir Kamu binası ya da mahalleye verilmesiyle ilgili madde Kasım ayı meclis toplantısında karara bağlandı. Kabul edilen maddeyle ilgili çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Başkan Köken, vatanımızın bir karış toprağı için canını veren aziz şehitlerimizin adını yaşatmak, onlara sahip çıkmak görevimizdir dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751