KANDIRA BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GÖRÜŞÜLDÜ
 Mayıs ayı meclis toplantımızın 1’inci Birlişiminin  1’inci oturumu açıyorum diyerek başlayan Başkan Ünal Köken’in hayırlı olmasını dilediği meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonunun “ Kandıra ilçesi sınırları içindeki kent görüntüleme güvenlik ve görüntüleme plaka sistemleri çevrelerinde aydınlatma çalışmalarımın Kandıra Belediyesi tarafından yapılması, Plan ve Bütçe Komisyonunun “ Kandıra Belediyesi Sosyal ve İktisadi Tesislerin işletilmesindeki gelir tarifesinin belirlenmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, “ Kandıra Belediyesine ait taşınmazların satışı hakkındaki yazı, Mali Hizmetler Müdürlüğünün, “ Kandıra Belediyesi 2015 yılı kesin hesabı ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, “İlçemiz Orhan Mahallesi F24d18C paftası 1/1000 uygulama imar plan değişikliği hakkındaki yazı gündem maddeleri olarak görüşüldü.

 Balaban ve Hediyeli mahallesine ait sınır tespitlerinde yanlışlık olduğu , mahallelerin sınırlarının tespitinin Belediye meclisi görev ve yetkilerinin içinde bulunduğundan Balaban ve Hediyeli mahallelerinin sınırlarının tespit edilmesi için Belediye meclisine havalesi oy birliğiyle kabul edilmiştir.

 “ Kandıra ilçesi sınırları içindeki kent görüntüleme güvenlik ve görüntüleme plaka sistemleri çevrelerinde aydınlatma çalışmalarının Kandıra Belediyesi tarafından yapılmasıyla ilgili konuşma yapan Başkan Köken, “Şehrimize yapılacak olan bir hizmettir. Bizde yerel yönetimler olarak emniyet Müdürlüğümüze, Kaymakamlığımıza veya diğer kamu kuruluşlarımızın taleplerini elimizden geldiği ölçüde  yardımcı olmak isteriz dedi. Yapılan oylamada ilgili madde oybirliği ile kabul edildi.

Meclis ayı gündem maddelerinden 1’inci, 2’inci, 4’üncü maddeler kabul edilirken; ilgili 3’üncü madde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. İlgili 5’inci ve 6’ıncı madde ise İmar ve Komisyonuna havale edildi.

Başkan Ünal Köken’in dilek ve temenni kısmında Miraç Kandilini kutlamasının ardından mayıs ayı meclis toplantısının sonuna gelindi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817