KANDIRA BELEDİYESİ  ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
    Emlak istimlak müdürlüğünün Kaymaz  Erikli Mahallesi 2047 parselin satışı hakkındaki gündem maddesinin görüşülmesiyle devam eden mecliste konuşan Başkan Vekili Sadi Ateş, 2014 yerel    seçimleri öncesinde köy tüzel kişiliğinde bulunan yerlere vatandaşlar tarafından yapılan yapıların 2014 yerel seçimleri sonrasında yasayla belediyemize geçmesi sonucu öğrenmiş olduğumuz bu gibi konularla ilgili vatandaşlarımızın maduriyetlerini önlemek amacıyla meclis gündeminde görüşülmek üzere alınan dilekçeleri   Plan ve Bütçe Komisyonunda değerlendirmemiz gerekiyor diyerek ilgili maddeyi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesini oylamaya sundular.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Akdurak Mahallesi 424 ada 1 parselin kamulaştırılmasını Plan Bütçe Komisyonuna havale eden meclis, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün Tabakhane Caddesi olarak değiştirilmesine dair gündem maddesini de  araştırılmak üzere Türlü İşler Komisyonuna iletildi. Kandıra Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerle son buldu.

   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817