KANDIRA BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ ANILARDA YAŞAYACAK

Kandıra Belediyesi 25 çocuğa sünnet şöleni düzenledi. Mehter Takımı eşliğinde başlayan etkinlik programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplu sünnet şölenine aileleriyle birlikte katılan çocuklar gönüllerince eğlendi.

“Ailelerden Başkan Ünal Köken’e Teşekkür”

Kandıra Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen, her yıl yapılan sünnet etkinliği bu yıl yine tüm ailelerin katılımıyla neşeli ve heyecanlı bir şekilde sürdü. Şölen sayesinde aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirme imkanı yakaladığını ifade eden aileler ve çocuklar, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

 

Başkan Ünal Köken; “Çocuklarımızın sağlık, mutluluk ve başarı her zaman yanlarında olsun”

Belediye ekipleri tarafından çocuklar için düzenlenen konvoyun ardından konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocuklarımız için anılarında her zaman çok güzel yad edeceklerini umduğum sünnet şölenlerini gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hayatlarının her gününü bugünkü kadar mutlu, enerjik, keyifli ve güzel geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımızın sağlık, mutluluk ve başarı her zaman yanlarında olsun dedi.

Sünnet çocuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Köken, aileleriyle birlikte bol bol sohbet etti.

Başkan Ünal Köken, asli görevlerinin yanı sıra sosyal aktivitelere gerekli önemi verdiklerini vurguladığı konuşmasında sosyal yardımlar konusundaki çalışmaları kurumsal bir şekilde sürdürdüklerini ve yerel yönetimler olarak kent planlanmasının dışında sosyal anlamda vatandaşların yanında olduklarını belirtti.

Yatırımı insana yapan ve insana hizmet eden anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,” Kandıra’mızın vizyonunu genişleten projelerimiz arasında olan Namazgah Kültür Merkezi , Yelkencioğlu Konağı Restorasyonu, gençlik merkezindeki çalışmalar son aşamalara geldi. Kısa süre içinde hizmete kazandıracağımız projelerimiz ilçemize büyük değer katacak. Namazgah Kültür Merkezimizin Kandıra’da  büyük değişim yaratacağını inanıyorum.  Diğer yandan gençlerimize ışık olacak olan Gençlik Merkezimizde gençlerimize çeşitli sosyal donatılar kazandıracak, eğitimlerine destek sağlayacağız. Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde gençlerin yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz.  Yelkencioğlu Konağımızda ise, yürütülen çalışmaların tamamını  bitirdik. Kandıra’mıza hizmet verecek olan çalışmalarımız geleceğimiz olan  çocuklarımıza ve gençlerimize birçok kazanım sağlayacak dedi.

Sünnet çocuklarına altın ve oyuncak hediye eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sünnet çocukları ve aileleriyle bitlikte anı fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817