KANDIRA BELEDİYESİ TEMİZ ÇEVRE,SAĞLIKLI YAŞAM SLOGANI İLE ÇALIŞMALARINADEVAM EDİYOR
 Kandıra Belediyesi, köylerin mahalleye dönüşmesi sonrasında artan sorumluluk alanı içinde yapacağı çalışmaları aksatmadan sürdürmek amacıyla yapılanma çalışmalarına ağırlık verirken,Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in talimatlarıyla  fen işleri ve temizlik işleri personelini çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,” temiz çevre, sağlıklı yaşam” sloganıyla çalışmalarına devam ederken,  96 mahallenin tamamına hizmet götürmek üzere hummalı bir çalışma başlattı. Büyükşehir yasasından dolayı sadece Kandıra merkezden sorumlu olan Kandıra Belediyesi, 30 Mart’tan sonra ilgili yasanın yürürlüğe girmesi ile Kandıra’nın tamamından sorumlu hale gelmişti. Büyüyen hizmet alanı içinde verimli olmak ve vatandaşlarına mağduriyet yaşatmamak adına harekete geçen  Kandıra Belediyesi, yeni büyükşehir yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen tüm yerleşim birimlerine temizlik hizmeti vermeye başladı.

KANDIRA’YA HAK ETTİĞİ HİZMETLER YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ‘’ Kandıra Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde çöplerin toplanması dahil, yapılacak tüm hizmetlerde sorumluk yasa gereği bize ait. Hizmet alanının büyümesinden kaynaklanan küçük aksaklıklar başlangıçta olabiliyor. Belediye olarak yapılan yeni yapılanma ile bunları kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Kandıra Belediyesi Büyükşehir belediyemizin desteği ile Kandıra’ya hak ettiği yatırımları yapmaya devam edecek’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817