banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KANDIRA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN OKULLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
 Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 19 Eylül Pazartesi günü başlayan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan tüm okul bahçelerinde titiz bir çalışma yürütüyor. Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcayan ekipler okul bahçelerinde temizlik işlemi gerçekleştirdi. Okul bahçeleri biçimi ve temizlik çalışmaları sonrasında  pırıl pırıl bir görünüme kavuşturularak öğrencilerin kullanımına hazırlandı.

Okullar açılmadan önce başlanan temizlik çalışmaları kapsamında çevre ve yeşil alanların düzenlenmesi, süpürme, tazyikli su ile yıkama ve dezenfektan çalışmalarıyla sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim gören öğrencilerin çalışmalardan memnun oldukları ifade edildi.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılına öğrencilerimiz daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam edecek diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları doğrultusunda özel bir temizlik ekibi oluşturarak ilçemizdeki bütün okullarımızın temizlenip hijyenik bir ortama kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğimiz olan yavrularımızı seviyoruz, onların eğitim standardının yükselmesini önemsiyoruz. Okullarımızın fiziki ortamlarının iyileştirerek öğrencilerimizin daha kaliteli ve hijyenik ortamlarda güzelleşmesini her zaman ön planda tutuyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826