Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Bayram Denetimlerini Yaptı
  


. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş gıdaları tüketmeleri amacıyla denetimlerde bulunan ekipler, vatandaşların sağlıklı koşullarda üretilen yiyeceklerden tüketmeleri için denetimlerin süreceğini belirtti.

Kandıra’da faaliyet gösteren  pastane ve imalathanelerde denetimlerini sürdüren Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yaptıkları denetim çalışmalarında iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarını  kontrol etti.

İş yerlerinin temizliği, sağlık kuralarına uygunluğu ve personellerin kişisel bakımlarını kontrol eden ekipler, sağlıksız koşullarda üretimi yapılan ürünlerin satışlarına izin vermedi.

Vatandaşlarımızın sağlığı için rutin denetimlerini sürdüren ekiplerimiz, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817