KANDIRA BELEDİYESİ'NDE FUTBOL YAZ OKULU AÇILDI
 Çocukların yaz dönemlerini  iyi değerlendirmelerini sağlamak için kolları sıvayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, futbol yaz okuluyla çocukları spora teşvik ediyor. Kaymakam Mehmet Sarıcan ilçe stadında 70 öğrencinin katılımıyla haftada 5 gün olarak başlayan futbol yaz okulu, öğrencilerin yanı sıra velilerden de büyük ilgi gördü. Çocukları için yaz döneminin  verimli geçmesini dilediklerini ifade eden veliler, sporun yaygınlaşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  Havuz etkinlikleriyle de çeşitlendirilen yaz okulunda çocukların bedensel gelişimleri için tüm ayrıntılar düşünüldü. Donanımlı bir ekip tarafından çalıştırılacak olan çocuklar, geride kalan eğitim öğretim yılının stresini atacaklar ve yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak başlayacaklar.

Yaz okulunu çocukları yaz tatilinde spora teşvik etmek amacıyla organize ettiklerini söyleyen Başkan Ünal Köken, yaz futbol okullarında binlerce çocuk ve gencin spor yapma olanağı bulacağını belirtti. Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu anlatan Başkan Köken, "Binlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz dedi.

 Başkan Köken sözlerinde, spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. Binlerce çocuğumuzun arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, geleceğin sporcularının çıkacağından da çok ümitliyim ifadelerine de yer verdi.

Kandıra’mızın gençleri her şeyin en güzeline layık olmuşlardır. Eğitmenlerimizin çocuklarımızı en iyi şekilde yönlendireceğinden şüphe yok diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken, çocukların ve gençlerin spor yapmasının, boş zamanlarını değerlendirmede en iyi yöntemlerden biri olduğuna vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817