banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KANDIRA BELEDİYESİNDEN DELİVELİ’DE SAĞLIK SOHBETİ
 Kandıra Belediyesi  ve Konak Hastanesi işbirliğinde Deliveli Mahallesinde halka yönelik sağlık bilgilendirme programı düzenlendi. Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Konak Hastanesi ortaklığında Kandıra Deliveli Köyü’nde Üroloji Doktoru Op. Dr. Turgay Gülecen’ın katılımıyla gerçekleştirilen  sağlık söyleşisinde vatandaşlar, merak ettikleri soruları sorma imkanı buldu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kandıra Belediyesi, vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Meme Kanseri, Erken Tanı ve Tedavi Süreci” konulu konferansın ardından Üroloji Doktoru Op. Dr. Turgay Gülecan’la üroloji hastalıklarıyla ilgili program düzenleyen Kandıra Belediyesi, prostat sağlığı ve hastalıkları, böbrek taşı hastalıkları, idrar kaçırma gibi konularda vatandaşın bilinçlenmesini sağladı.

Üroloji mütehassı Op. Dr. Turgay Gülecan’ın Deliveli ve çevre mahalle halkıyla bir araya geldiği programda vatandaşlara prostat sağlığı ve hastalıkları, böbrek taşı hastalıkları, üriner inkontinans( idrar kaçırma) vb. konularında bilgiler verildi. Söyleşi sonunda dinleyiciler üroloji hastalıklarıyla ilgili merak ettikleri konularla ilgili sorular da yöneltme imkanı buldu.

Başkan Köken: “Halkımıza yönelik ,  sağlık alanında uzman kişilerle birlikte yaptığımız programlar devam edecek”

Vatandaşların sağlığına yönelik programların sürekli hale getirileceğini ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Üroloji Doktoru Op. Dr. Turgay Gülecan’a prostat sağlığı ve hastalıkları, böbrek taşı hastalıkları, üriner inkontinans (idrar kaçırma)  konularında merak ettiği soruları sorduklarını ifade ettiler.

Sağlık alanında bilinçli davranarak  önlem alan ve kaliteli hizmete ulaşarak memnuniyet duyan halkımızın talepleri bizlerin yol haritasını belirliyor diyen Başkan Köken, sağlığın önemini vurgulayarak programların devam edeceğini belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826