Kandıra Belediyesi’nin Koronavirüs Tedbirleri Sürüyor

Ekiplerin, temasın yoğun olduğu, virüsün bulaşma ihtimalinin yoğun alanlarda dezenfekte çalışması yaptığını kaydeden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Tedbirlerimizi elden bırakmıyor, çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

                 

Kandıra Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında başlattığı dezenfektan çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Turan, “Bugüne kadar tüm kurum ve kuruluşlar, sağlık ocakları, eczaneler, fırınlar, ibadethaneler, toplu taşıma araçları gibi halkın yoğunlukla bulunduğu alanları periyodik aralıklarla dezenfekte eden ekiplerimiz, temasın yoğun olduğu kurumlar, duraklar, parklar ve cami gibi alanlarda da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Başkan Turan, “Kandıra Belediyesi olarak ilk günden bu yana Covid mücadelesini aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz üstün bir gayretle halkın yoğun olarak kullandığı, temasın yoğun olduğu alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Lütfen sosyal mesafeye, maske takmaya ve el hijyenine dikkat edelim. Kalabalık ortamlarda bulunmamaya özen gösterelim. Sağlıklı günlere yeniden kavuşmak için elimizden gelen özeni gösterelim.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.