KANDIRA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SELÇUK HORZUM KÖKEN’İ MAKAMINDA ZİYARET EDİP TEBRİK ETTİ
 Toplumun çeşitli kesimlerden tebrik ziyaretlerini kabul eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN’İ Kandıra Cumhuriyet Baş Savcısı da ziyaret etti.

Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN tebrik etmeye gelen vatandaşların ardı arkası kesilmiyor. Kandıralılar başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden de iş, siyaset ve spor camiasının renkli simaları Belediye Başkanı KÖKEN’İ tebrik ziyaretlerinde bulundular.

Belediye Başkanı Ünal KÖKEN’İ, ziyaret eden konukları arasında Kandıra Cumhuriyet Baş Savcısı Selçuk HORZUM’ DA yer aldı. Başkan KÖKEN’İ makamında ziyaret eden HORZUM hayırlı olsun dileklerini iletip görevinde başarılar diledi. Ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Başkan KÖKEN "Tebrik ziyareti ile unutulmayan dostlarımızı bu anlamlı günde yanımızda görmek beni çok mutlu etti dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817