banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kandıra hizmetlerden memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da incelemelerde bulundu. Kandıra esnafına konuk olan ve çarşıda alışverişe çıkan vatandaşlarla görüşen Başkan Karaosmanoğlu, “Her geçen gün gelişen ve değişen Kandıra’ya gece gündüz hizmet ediyoruz. Kandıra halkının hizmetlerimizden memnuniyetini dile getirmesi bizleri de mutlu ediyor” dedi.

 

ESNAFA KONUK OLDU

Başkan Karaosmanoğlu’na incelemelerinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk eşlik etti. Kandıra merkezde esnafı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet etti. İlçe esnafı, Kandıra’ya yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi.

 

CAZİBE MERKEZİ OLDU

Vatandaşların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’nın merkezinden köylerine, sahillerine kadar her karışına hizmet ediyoruz. Kandıra, değişiyor ve gelişiyor. Mavi Bayraklı Cebeci sahiliyle, otoyol standardında köy yollarıyla Kandıra, artık bir cazibe merkezidir’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826