banner2779
banner2752
banner2750

KANDIRA KENT KONSEYİ, YÜRÜTME TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken  tarafından kurulması için yoğun çaba harcanan Kandıra Kent Konseyi, yürütme toplantısını gerçekleştirdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kent Konseyi başkanı Erdoğan Günay, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm katıldığı toplantının gündem maddesi, kent konseyinin görevleri ve çalışma ilkeleri hakkında bilgilendirme yapılması, kandıra kent konseyinin yeni logosunun belirlenmesi oldu. Kandıra Kent Konseyi yürütme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın gelişimini sağlayacak her fikrin destekçisi olacaklarını söyledi.

 

İLÇEMİZİ BERABER YÖNETİYORUZ

Kent konseyi, misyonuyla kent kültürüne katma değer sağladığını ifade eden Başkan Ünal Köken, ilçenin gelişmesini sağlayacak her fikrin destekçisi olacaklarını belirtti. Köken, “Bizler kavgadan uzak, kentin tüm dinamiklerini bir araya getiren bir ortamda çalışmak istiyoruz. Bu yüzden her adımda STK ve ilçede yaşayan esnaf ile vatandaşlarımızın fikirlerini dinliyoruz. İlçeyi beraber yönetmenin haklı gururunu yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751