Kandıra Kırkarmut-Yağcılar Arası Asfaltlanıyor

Kent merkezlerindeki ulaşım ağlarını güvenli ve konforlu yollarla donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarına da aynı standartlarda yollar yapmaya devam ediyor.  Kandıra Kırkarmut-Yağcılar arasında 2 km uzunluktaki yolda yolun temeli olan plent miks temel ve asfalt serimi öncesi terasman kazısı ile yol asfalt serimine hazır hale getirildi.

2.400 TON ASFALT SERİLİYOR

Kırkarmut-Yağcılar köyleri arasındaki yol, aynı zamanda Kandıra yoluna da ulaşımı sağlıyor. 4 bin 200 ton plen miks temel, 2 bin 400 ton da asfalt serilmeye başlanan yolun tamamlanması ile yol konforu ve güvenliği sağlanmış olacak. Asfalt serimine başlayan Büyükşehir Belediyesi üstyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sunaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817