Kandıra köyleri hizmet görüyor

Sadece Kandıra merkezini değil köylerini de ziyaret ederek halkın derdine derman olmaya çalışan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, son olarak Duraçalı Köyü’ndeydi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kan, herkesin isteklerini dinleyerek notlar aldı.  Duraçalı Köyü’nün verimli tarım arazilerine sahip olduğunu ifade eden Cengiz Kan, “Duraçalı Köyü’nün verimli tarım arazilerinin olması dolayısıyla sebze üretimine yönelerek, köyün geleceğinin güçlü olacağını sağlayabilirsiniz” dedi.

KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR

Duraçalı Köyü’ndeki çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Cengiz Kan, “Köyde uzun yıllar yapılmayan altyapı çalışmaları tamamlandı. Sıra üstyapıya geldi. Köyün girişindeki yaklaşık 300 metrelik yol, 2013’te onarılacak. Kamulaştırma nedeniyle şu ana kadar açılamayan Yulaflı Köprüsü’nün en kısa zamanda açılması bölgeye fayda sağlayacaktır” dedi. Sorunlu arazinin sahibi olan Günay Dinç en kısa zamanda köprünün açılması için yardımcı olacağını sözünü verdi. Köylüler de kendilerine her zaman destek veren ve sorunlarını çözen Başkan Cengiz Kan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817