KANDIRA KURBAN BAYRAMINA  HAZIR
 Kandıra Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki satış ve kesim alanları ile ilgili hazırlık çalışmalarını tamamlandı. Hijyenik ortamlarda yapılacak kurban satış ve kesimleri özel eğitim almış ekiplerin kontrolünde gerçekleştirilecek.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların mağdur olmaması ve kurban vecibelerini daha temiz bir ortamda sağlıklı olarak yerine getirmeleri için harekete geçen ve bir dizi önlem alan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm hazırlıklarını tamamladı. Diğer yandan Kandıra merkez ve çevre mahallelerinde temizlik çalışması başlatan ekipler, bir yandan da cami içi ve tuvaletlerinde temizlik çalışmalarına ağırlık veriyor. Ayrıca  mezarlık içinde düzenleme ve ot biçme çalışması yaparak mezarlığın bayram boyunca ziyarete hazır hale getirilmesini sağladılar. Kurban Bayramı olması nedeniyle Kapalı Pazar Yeri’nin kurban kesimine uygun hale getirilmesi için çalışma başlatan ekipler, vatandaşların kurban kesiminde sorun yaşamamaları için gereken tüm hazırlıklar yaptılar.

BELEDİYE BAYRAM BOYUNCA SAHADA OLACAK

Satış ve kesim alanları ile ilgili hazırlıklarını tamamlayan Kandıra Belediyesi, özel ekipler ile arefe ve bayramda vatandaşa hizmet verecek. Özel eğitim alan ekipler kurbanlıkların hijyenik kurallara uygun ortamlarda satılması ve kesimi için gereken çalışmaları bayram süresince sürdürecekler. Kurban Bayramı için tüm hazırlıkların tamamlandığı ve belediye fen işleri ekipleri ile zabıta ekiplerinin koordine bir şekilde bayram boyunca vatandaşın yanında olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Köken, ‘’ Kurban satış ve kesim yerlerimizi kurarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurbanlıkların hijyenik ortamlarda satılması ve kesilmesi için gerekli her çalışma yapıldı. Fen işlerimiz, zabıtamız ve tüm personelimiz ve tüm müdürlüklerimizle vatandaşımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için sahada olacağız. Vatandaşlarımız kesimde  yaralanmalara dikkat etsinler. Allah kurbanlarını kabul eylesin ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817