banner2779
banner2752
banner2750

KANDIRA, MARMARA'NIN GÖZDE İLÇESİ OLUYOR

Öncelikli çalışmalar arasında yerini alan, Kandıra’nın yöresel ve kültürel yapısını yansıtan Yelkencioğlu Konağını açılışa hazır hale getiren Başkan Köken, bunun yanı sıra sürdürdüğü hizmetlerle hemşehrilerinden takdir topluyor.

“Kandıra’da her geçen gün genişleyen hizmet ağının mimarı olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçenin geçmişten günümüze yenilenen yüzü oldu.  “

Namazgah Kültür Merkezi, Toki Toplu Konut Projesi, Gençlik Merkezi, Yelkencioğlu Konağı ve ilçeye kazandırılacak dört yıllık üniversite  ve Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların hızlandırıldığını belirten Başkan Köken, Kandıra’nın Marmara Bölgesi’ndeki  ilçeler arasında en gözde ilçenin Kandıra olacağını vurguladı.

Yelkencioğlu Konağı Projesinde Kandıra’nın Tarihi Zenginlikleri Yaşatılacak

Yelkencioğlu konağı projesinde Kandıra’nın tarihi dokusunu yansıtan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini, Kandıra’mızın kültürel ve tarihi değerlerinin korunmasına ve bunların sonraki kuşaklara aktarılmasına yardımcı olacak bu proje ile ilçeye gelen misafirlere tarihi zenginlikleri sergileyecekleriyle ilgili bilgi veren Başkan Köken, Namazgah Kültür Merkezi ve temaparkının ise Kandıra’nın incisi olacağını ifade etti.

Namazgah Kültür Merkezi ve Temaparkı Kandıra’nın İncisi Olacak

 Başkan Ünal Köken, Kandıra’da bu projenin büyük değişim yaratacağını Kandıralıların istek ve taleplerini karşılayarak gençlerin Kandıralı vatandaşların verimli zaman geçirecekleri alanların yaratıldığını anlattı.

Toplu Konut Projesi Toki’yle Yüzlerce Vatandaş Ev Sahibi Oluyor  

Kandıra’da Toplu Konut projesi olan Toki’yi başlatarak yüzlerce vatandaşın ev sahibi olmalarına vesile olduklarını anlatan Başkan Ünal Köken, Toki projesinin ilçedeki nüfusu da arttırdığını,  vatandaşların ise bu projeyi ilgiyle takip ettiğini belirtti. Başkan Köken, Kandıra’nın Orhan Mahallesi’nde eski hindi üretim tesisinin yerine kurulan Kandıra Toplu Konut Projesinde  konutların bölgenin yöresel mimarisiyle yapıldığını ve tasarımın  bölgeye has taş kaplama gibi yöresel mimari unsurlar örnek alınarak gerçekleştirildiğini ve modern kentleşmede öncü olduğunu ifade etti.

Nüfusu Arttıracak Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanıyor

Toki projesi kapsamında ilçeye yerleşimlerin olacağını hedefleniyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  nüfusun artması yönünde tüm alt yapı çalışmalarının hazırlandığını vurguladı. İlçenin gelişmesi ve büyümesi için özveriyle çalışan Başkan Köken, hizmetlerin planlanan şekilde ara verilmeden sürdüğünü anlattı.

“Kandıra’nın Nüfusunu Arttıracak Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor”

Kandıra’nın Kocaeli’deki ilçeler arasında parlayan yıldız haline gelmesi için yoğun bir çalışma programı sürdürdüklerini ve Kandıra Belediyesi olarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermek adına hızla çalıştıklarını anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’daki nüfus oranının artması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Bu kapsamda ise ilçeye dört yıllık üniversite kazandıracak hizmetleri hızlandıran Kandıra Belediyesi, nüfus  artışının  ilçeye büyük yenilikler getireceğini belirtti.

“Kandıra’ya Dört Yıllık Üniversite Kazandırılacak”

Kandıra Belediyesinin gayretli çalışmalarıyla Kandıra’ya kazandırılacak dört yıllık üniversite projesi kapsamında Belediye olarak imar alt yapı çalışmalarının hazırlandığı ve projenin bundan sonraki sürecinin Kocaeli Üniversitesinin takibinde olduğunu belirten yetkililer, yatırımcı araştırmalarının da sürdüğünü belirtiyor.

“Doğal Yapısı ve Turizm ile Kandıra Misafirlerini Kendine Hayran Bırakıyor”

Nüfusu arttıracak bir diğer öğeyi turizm olarak gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kerpe, Kefken, Cebeci, Bağırganlı’yı doğa harikası yerler olarak gösterdi. Farklı farklı illerden ilçemize ziyaret amacıyla gelen vatandaşlarımız ilçemize hayran kalıyor. Bizler de yerel yönetimler olarak ilçemizin doğal güzelliklerini koruyacak, tarihi yapısına sahip çıkacak çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751