“Kandıra Semt Pazarı Çeşitliliğiyle Göz Dolduruluyor”

Yaz mevsimin gelişiyle nüfusu bir hayli artan ilçe, doğal ürünlerden yapılan köy peynirleri, manda yoğurdu ve diğer süt ürünleri malzemelerinin yanı sıra Kandıra’nın bereketli topraklarında yetiştirilen karpuz, kavun, meyve ve sebzelerle göz dolduruyor.

Çiftçiyi destekleyen, ürünlerinin yetişmesinde yapılan çalışma ve projelerle daima destek olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçenin tanıtılmasına büyük önem veriyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Başkan Köken, her Çarşamba kurulan köylü pazarı olarak bilenen ve doğal şartlarda Kandıra’lı çiftçilerin emekleriyle yetiştirilen çeşit çeşit ürünlerin lezzetleri tüm misafirlerimiz tarafından beğeniliyor ve bu da bizleri onurlandırıyor dedi.

Doğal ürünler arayan vatandaşlarımızı Kandıra’mıza bekliyoruz diyen Başkan Ünal Köken, Kandıra ve çevre mahallerimizde yetiştirilen sebze, meyve ve süt ürünlerini almalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bu şekilde çiftçimizin üretimine katkı sağlamış oluruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817