Kandıra spor salonu inşaatı devam ediyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da yeni bir spor salonu inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, spor salonu çalışmalarını yakından görmek için incelemelerde bulundu. Spor salonunun Kandıra’daki pek çok spor müsabakası ve değişik organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirten Genel Sekreter Büyükakın, salonun yüksek kapasiteli olacağını söyledi. 

 

VATANDAŞLAR DA FAYDALANACAK

İncelemelerde Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Genel Sekreter Büyükakın, “Spor salonu basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek” dedi. 

 

4 ANTRENMAN SALONU

7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Spor salonu zemin ve bir kattan oluşacak. Salonun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol sahaları bulunacak. Salonda yönetim odası, protokol dinlenme salonu, sağlık odası, bayan ve bay soyunma odaları, doping kontrol odası, hakem odası ve halkın kullanabileceği 4 tane antrenman salonu yer alacak. Birinci kat ise büro, kantin, reji odası ve antrenör odasından oluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817