Kandıra Yolunda Kaza 4 yaralı
 Kandıra Yolu Miniköşk mevkiinde hatalı dönüş yapmak suretiyle meydana gelen trafik kazasında 2 araç kullanılmaz hale gelirken 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza, Kandıra Yolu Miniköşk mevkiinde meydana geldi. Seyfi Vurmaz idaresindeki 34 ZA 2460 plakalı otomobil yanındaki arkadaşı Erol Yılmaz ile birlikte Kandıra istikametine giderken Miniköşk mevkiinde hatalı dönüş yapmakta olan Mehmet Burak Karademir idaresindeki 41 EF 307 plakalı otomobile çarptı. Yaşanan kazada hatalı dönüş yapmakta olan otomobil aldığı darbe ile yol kenarında bulunan su kanalına uçtu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Her iki araçta bulunan sürücüler ile yanlarında bulunan Yunus Emre Karagöz ve Erol Yılmaz’da yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardına yola araçlardan akan yağ büyük tehlike yaratırken İzmit İlçe Jandarma Trafik ekipleri çevre güvenliğini sağladı. Yolda oluşan yağış ve araçlardan akan yağlardan oluşan kaygan zemini temizlemesi için çağırılan 14. Karayolları Şefliğine ait birimler kaza mahalline uzun süre gelmeyince kayganlaşan yol büyük tehlike oluşturdu. Kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırılmasına rağmen Karayolları ekipleri gelmemesi üzerine Jandarma ekipleri bir başka olmaması için araçların geçişlerini yavaşlatarak trafik akışını sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817