KANDIRA YOLU'NDA YİNE KAZA 1 ÖLÜ 1 YARALI
 İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kandıra’dan İzmit istikametine yol alan Emrullah Balcı kontrolündeki 26 E 3450 plakalı otomobil, İzmit Kandıra yolu Çubuklu mevkiinde viraja süratli girince karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelmekte olan İlhan Efe idaresindeki 41 FA 550 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil, metrelerce savrularak durabildi.

 

ARACIN İÇİNDE SIKIŞTI

Kazada 26 E 3450 plakalı aracın sürücüsü Emrullah Balcı araçta sıkışırken, İzmit’e birlikte seyehat ettiği arkadaşı Enes Zifiroğlu (21) ise şans eseri hafif yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, ekiplerin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Olay yerinde kalbi duran sürücü Emrullah Balcı, ambulansla kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kazada hayatını kaybeden Emrullah Balcı ile birlikte seyahat eden Enes Zifiroğlu ise ambulans ile Kocaeli Üniversitesi Uyguluma ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hurda haline gelen otomobil çekici vasıtası ile otoparka götürülürken olaya karışan kamyonun sürücüsü İlhan Efe ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Kazada yaşamını yitiren Emrullah Balcı ve yaralanan Enes Zifiroğlu’nun Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO Emlak ve Emlak Yönetimi öğrencisi oldukları ve aynı yurtta kaldıkları öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 


Kazada otomobil sürücüsü, Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Emrullah Bağcı hayatını kaybetti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817