KANDIRA'DA 19 MAYIS KUTLAMALARI COŞKUSU
 Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk’ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ümit ve kararlılıkla donatılmış bir başlangıç gününün, geleceğimizin teminatı gençlere armağan edilmesi, gençlere olan güvenin göstergesidir dedi.

Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama  programına Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay İsmail Öcal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Çalışkan ‘ın yanı sıra öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten video gösterimi sunuldu. Öğrencilerin şiirlerini okuması ve halk oyunlarının sergilenmesiyle devam eden kutlamada söylenen türküler vatandaşlar tarafından beğeniyle dinlendi.

GENÇLİK BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR

Turan Güneş Kültür Merkezindeki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama  programına  katılan Başkan Köken; “Gençler, milletlerin ve devletlerin en mühim güç kaynağıdır diyerek gençlerin bir milletimiz için önemine vurguda bulundu. Başkan Ünal Köken konuşmasında geçmişini unutmayan, inançlı, karakterli, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Çünkü bir ülkenin geleceği, o ülkenin gençlerine bağlı olduğunu da ifade etti.

Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum” diyen Başkan Ünal Köken, ardından Gençlik Haftasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve santranç yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek onları tebrik etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817