Kandıra’da 1'i çocuk 4 kişi boğuldu
 
Yaz dönemi ile hareketliliğin başladığı Kandıra’da boğulma haberleri de gelmeye başladı. Bugün Cebeci ve Babali Dikili plajlarında yaşanan olaylarda 4 kişi boğularak hayatını kaybetti

Yaz dönemi ile birlikte tatil sezonunun açıldığı Kandıra’da boğulma vakaları baş göstermeye başladı. Dün de Kandıra’da dört kişi boğularak yaşamını yitirdi. İlk olay Cebeci’de yaşandı. Sakarya’dan gelerek Kandıra Cebeci sahilinde denize giren 19 yaşındaki Abdullah Açıkgöz ve İstanbul’dan geldiği öğrenilen 33 yaşındaki Coşkun Mayahan isimli iki genç, bir süre sonra dalgalara kapılarak açığa sürüklendi.

 

KOCAELİLİ DEĞİLLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesinde görev yapan kurtarma birimi KOSKEM ekipleri tarafından sahile çıkardığı şahıslardan Coşkun Mayahan’ın öldüğü belirlendi. Abdullah Açıkgöz ise yapılan kalp masajına rağmen döndürülemedi ve yaşamını yitirdi. Cebeci sahilindeki bir diğer boğulma olayında da 12 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

 

İKİ PLAJDA 4 ÖLÜ

İstanbul’dan geldiği öğrenilen Mert Çakıroğlu isimli 12 yaşındaki çocuk, bir anda dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Talihsiz çocuğun cansız bedeni sudan çıkarıldı. Babalı Dikili sahilinde ise yine İstanbul'dan gelen Salim Parlak (45) isimli şahıs yüzdüğü sırada bir anda gözden kayboldu. Kurtarma ekiplerinin kıyıya çıkartılan Parlak’ın boğularak öldüğü belirlendi. Yaşamını yitiren dört kişinin cenazeleri de Kandıra Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817