KANDIRA’DA 23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Kandıra’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından bayramın kutlanması için Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’ne geçildi.

Protokolde Garnizon Komutanı Murat Yaygın, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Çalışkan, Askerlik Şube Müdürü Adil Emektar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevim Genç ve İlçe Müftüsü Burhan Bilgin yer alırken, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, öğrenci ve veliler Katıldı.

HEM KEYİFLİ HEMDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Program Saygı Duruşu İstiklal Marşının Okunması ile Başladı. Açılış konuşmasını Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YAĞIZ yaptı. Daha sonrasında Öğrencilerin Şiir, Koro Halk Oyunları ve birbirinden güzel daha bir çok gösterilerle devam etti. Yapılan gösterilerle birlikte seyirciler hem keyifli hem duygu dolu anlar yaşadılar.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Programın sonunda ilçe genelinde düzenlenen 23 Nisan konulu şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Şiir dalında birinci olan AKV Bağırganlı Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Kumru Kulak, ikinci olan Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Duygu Eren, üçüncü olan Bozburun Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Emine Başaran ve resim dalında birinci olan Akçakoca İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Rabia Sena Keleş, ikinci olan Zafer İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Şüheda Tekin, üçüncü olan Bozburun İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Sümeyye Güneş’e protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817